Menu

.      

Esimesed vahvad vanaemad

PILDIVÕISTLUS • Tänases ajalehes on meie konkursi „Lõuna-Eesti vahvaim vanaema” esimesed kandidaadid. Valige nende seast välja oma lemmik, kirjutage tema nimi ja number paberlehes olevale  hääletussedelile numbriga 1 ning saatke või tooge sedel Võrumaa Teataja toimetusse! Tänaste vanaemade poolt on võimalik hääletada ka selle nädala neljapäevases ja laupäevases lehes ilmuva sedeliga. Kui saadate sedeli postiga, siis märkige ümbrikule: Lõuna-Eesti vahvaim vanaema, pk 1, Oja 1, 65602 Võru! Sedeleid võib toimetusse saata või tuua järgmise nädala esmaspäevani (kaasa arvatud) ehk kuni 28. juulini.

NB! Arvesse lähevad vaid sedelid, mis on välja lõigatud Võrumaa Teatajast ja mis kannavad numbrit 1!
Kogu konkursi ajal enim hääli saanud vanaemad pääsevad edasi pärast kõikide kandidaatide fotode ilmumist toimuvasse finaali. Märkige sedelile kindlasti ka oma nimi, aadress ja kontakttelefon, sest hääletajatele vahel lähevad igal nädalal loosi auhinnad!

Kuidas osaleda?

Konkursist võivad osa võtta kõik vanaemad üle Lõuna- Eesti, kes leiavad, et nad on vahvad. Samuti võivad kõik lapsed-lapselapsed (ka sugulased- sõbrad), kes leiavad, et nende vanaema on vahva, saata meile oma vanaemast foto, kus ta on mõnes vahvas tegevuses või mis iseloomustab teda kõige paremini. Pildil ei pea olema vanaema üksi, ta võib seal olla ka lapselapse(-laste), lemmikloomade või teistega, kuid sel juhul peab vanaema olema selgelt eristatav. Ühel pildil võib olla üks vanaema korraga.

Juurde tuleb kirjutada vanaema nimi (lehte läheb eesnimi), vanus ja elukoht (maakond, vald, küla) ning kirjeldada, mis just teda eriliseks teeb ja miks just tema võiks olla Lõuna-Eesti vahvaim vanaema. Võib lisada ka retsepte toitudest, mis vanaemal kõige paremini välja tulevad, vanaema kirjutatud värsiridu või muud sellist. Foto ja kirjelduse saatja märkigu ära ka oma andmed (nimi, aadress, kontakttelefon), et temaga oleks võimalik vajadusel ühendust võtta! Vanaemade konkursile esitajad osalevad loosimisel, kus on võimalik võita mitmeid auhindu, näiteks pileteid suvistele üritustele.

Auhinnad

Konkursi üldvõitjat ootab septembrikuine suvepikendusreis Horvaatiasse ja Aadria mere äärde ABZ Reisidelt. Teised žürii ja rahva välja valitud võitjate vahel jagamisele minevad auhinnad on: Õlle 17ne 100eurone pidu, Euronicsi uus Brotheri õmblusmasin, Pro Optika 100eurone kinkekaart, BENU Apteegi kinkekaardid koguväärtuses 100 eurot, Südameapteegi kinkekaardid koguväärtuses 60 eurot, murutrimmer Eesti suurimalt kodu- ja ehituskaubamajalt K-rauta, 30eurone kinkekaart ilusalongilt POP Salon, kuus priipääset kahele kultuurimajalt Kannel ning Võrumaa Teataja tellimused. Auhindu on veelgi juurde tulemas! NB! Viimane päev vanaemapildi ja kirjelduse saatmiseks on 15. august. Kõik selleks tähtajaks toimetusse laekunud pildid ja kirjeldused saavad avaldatud.

{jcomments off}

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD