Menu

.      

Vanaemakonkursi rahva lemmik on Anneli Võrust

Rahva lemmik, 44aastane Anneli Oeselg Võrust, kes sai kokku 557 häält.  Foto: ERAKOGUPILDIKONKURSI LÕPP • Rahvahääletuse tulemused on selgunud! Kui meie sellesuvise konkursi „Lõuna-Eesti vahvaim vanaema” žüriilemmiku tiitli pälvis osavõtjatest vanim, 96aastane Serafima Pettai Valgamaalt Taheva vallast Kõpsi külast, siis rahvahääletuse võitis osavõtjatest noorim, 44aastane Anneli Oeselg Võrust, kes kogus meie konkursside ajaloos rekordilised 557 häält. Teiseks tuli 65aastane Varju Sokk Missost, kes sai lehelugejatelt 191 häält, ja kolmandaks 53aastane Õie Tamm Võrust, kellele anti 155 häält.

Hääletus oli pingeline ning kuigi Anneli juhtis juba alguses ega kaotanud oma juhtpositsiooni kordagi, liikusid talle vahepeal ohtlikult lähedale Varju ja Õie, kes konkureerisid teisele ning kolmandale kohale. Kui enne finaali oli ees veel Õie, siis finaalis läks Varju temast 36 häälega ette. Lõplik paremusjärjestus selgus aga alles eile hommikul, kui saabus post koos viimaste, teisipäeval posti pandud hääletussedelitega.

Rahvahääletuse võitjal, 44aastasel noorel vanaemal Annelil on kaks lapselast – möödunud aasta 25. aprillil sündinud tütretütar Mariliis ja selle aasta 27. aprillil sündinud tütrepoeg Martin. Tütar Annika kirjutas tema kohta nii:

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD