Menu

.      

Võrus tähistati vanavanemate päeva

Võru Kandle fuajeesse oli üles pandud näitus „Lõuna-Eesti vahvaima vanaema” konkursi kandidaatidest. Foto: Võrumaa TeatajaTUNNUSTUSÜRITUS • Võru Kandles tähistati pühapäeval vanavanemate päeva. Päeva korraldas Võru pensionäride päevakeskus, kaasa lõid Võru linnavalitsus, Võru vallavalitsus ja Võrumaa Teataja.

Kandle fuajeesse olid välja pandud ajalehe Võrumaa Teataja tänavuse konkursi „Lõuna-Eesti vahvaim vanaema” osalejate fotod. Lisaks tutvustas konkursi seniseid tulemusi Kandle kontserdisaali kogunenud täismajale Võrumaa Teataja ajakirjanik Irja Tähismaa. Konkurss on veel pooleli, näiteks on veel välja valimata rahva lemmikud. Viimane päev vanaema poolt hääle andmiseks on täna, 16. septembril. Näitusel üleval olnud fotod saadetakse vanaemadele postiga koju.

Võrumaa vahvamaid vanaemasid olid pühapäeval Kandlesse tervitama tulnud Võru linnapea Anti Allas ja linnavolikogu esimees Anneli Ott, samuti Võru vallavanem Georg Ruuda. Konkursil osalenud Võru linna ja valla vanaemad said endale tänukirja. Tänusõnad kuulusid ka pensionäride päevakeskuse juhatajale Astrid Hurdale, kelle idee oli Kandles fotonäituse korraldamine. Linnapea Anti Allas tänas ajalehte südamliku konkursi korraldamise eest ja avaldas lootust, et järgmisel aastal valitakse välja Lõuna-Eesti vahvaimad vanaisad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD