Menu

.      

Vahvad vanaemad 2

PILDIKONKURSS • Teie ees on taas kolm Lõuna-Eesti vahvaima vanaema tiitlile konkureerivat vanaema. Valige nende seast välja oma lemmik, kirjutage tema nimi ja number juuresolevale sedelile numbriga 2 ning saatke või tooge sedel Võrumaa Teataja toimetusse! Postiga saates on aadress: Lõuna-Eesti vahvaim vanaema, pk 1, Oja tn 1, 65602 Võru. Võite sedeli ka ise toimetusse tuua, sel juhul jätke see kuulutuste vastuvõtu tuppa! NB! Arvesse lähevad vaid sedelid, mis on välja lõigatud Võrumaa Teatajast ja kannavad numbrit 2.

Tänaste kandidaatide poolt on võimalik hääletada ka selle nädala neljapäevases ja laupäevases lehes ilmuva sedeliga. Viimane päev sedelite toimetusse saatmiseks/toomiseks on järgmise nädala esmaspäev, 4. august.

Pilte ja kirjeldusi Lõuna-Eestis (või mujal, kuid sel juhul Lõuna-Eestiga mingil moel seotud) elavatest vanaemadest võib meile saata või tuua kuni 15. augustini.

E-posti teel saates on aadress: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., postiga saates: pk 1, Oja tn 1, 65602 Võru. Võite vanaemapildi ja kirjelduse ka ise toimetusse tuua, jättes selle kuulutuste vastuvõtu tuppa. Pildi saate pärast skaneerimist tagasi.

Märkige pildi juurde vanaema nimi (lehte läheb eesnimi), vanus ja elukoht (maakond, vald/linn, küla) ning kirjeldage, mille poolest ta on vahva ja eriline! Võite lisada ka vanaema retsepte, tema kirjutatud värsiridu vms. Lisage ka enda nimi, aadress ja kontakttelefon ning samuti see, kes olete ise vanaemale! Vanaemade konkursile esitajate ja hääletajate vahel lähevad loosi auhinnad!

Esimesena lähevad loosi piletid 1. augustil toimuvale Kõrsikute kontserdile Plaani karjamõisas, mille paneb välja Rõuge noorteklubi. Võitjatega võtame ise ühendust.

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD