Alanud nädala keskpaigas tõusevad õhutemperatuurid taas kolmekümneni

Lähipäevil tule kuni 27 kraadi sooja FOTO: Pixabay

Päevased õhutemperatuurid kerkivad nädala keskpaigas taas valdavalt üle kahekümne kraadi ja võivad kolmapäeval Ida-Eestis koguni kolmekümne soojapügalani ulatuda.  

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare-, saartel lõunakaaretuul 1–5, rannikul kuni 9 m/s. Sooja on 10–14, rannikul kuni 17 kraadi. Teisipäeva päeval on laialdaselt päikeseline ja kuiv. Üksnes Lääne-Eestisse lisandub pärastlõunal pilvi ning õhtul võib saartel hoovihma sadada ja äikest olla. Puhub lõunakaaretuul 2–7, saartel kagutuul kuni 10 m/s. Sooja on 22–27, rannikul kohati 20 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest ja siis on sadu intensiivne. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Pärast keskööd pöördub saartest alates tuul edelasse. Sooja on 14–20 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt edela- ja läänetuul 3–9, põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on Lääne-Eestis 20–25, ida pool kuni 30 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 3–8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 12–18 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 3–8 m/s. Sooja on 22–27, rannikul kohati kuni 20 kraadi.


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD