Menu

.      

Pooled inimesed on oma töökoha tuleviku suhtes ebakindlad

  • Kirjutas BNS

Ebakindlust praeguse töö osas tuntakse enim Võru- ja Valgamaal FOTO: Aigar Nagel

Ebakindlust praeguse töö osas tuntakse enim Võru- ja Valgamaal FOTO: Aigar Nagel


Hiljutisest Citadele panga tellitud ja Norstati poolt läbiviidud uuringust selgub, et üle poole ehk 51 protsenti tööl käivatest inimestest on enda töökoha tuleviku suhtes ebakindlad. 

Viiendik vastanutest märgib, et ettevõte, kus töötatakse, on stabiilses seisus, kuid oma positsiooni suhtes tuntakse ebakindlust. Iga seitsmes vastanu märkis, et on ebakindel ettevõtte tuleviku suhtes ning on mures väljavaadete osas leida vajaduse korral uus töö. Inimesi, kes ei tunne kindlust enda praeguse töö osas, kuid ei muretse teise töökoha leidmise pärast, oli 13 protsenti vastanutest, teatas Citadele.

Kõige suurem kindlus praeguste töökohtade püsimise suhtes valitseb Läänemaal, Järvamaal ja Lääne-Virumaal. Ebakindlust praeguse töö osas tuntakse enim Võru- ja Valgamaal. Kõige enam muretsetakse vajadusel uue töö leidmise pärast Ida-Virumaal, nii vastas 30 protsenti sealsetest vastanutest. Aasta tagasi oli Ida-Virumaal sama näitaja 25 protsenti.

Kõige enam tunnevad muret uue töö leidmise pärast inimesed, kes teenivad netopalka vahemikus 750–1000 eurot. Kõige kindlamalt tunnevad end üle 2000-eurost netopalka teenivad inimesed.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD