Menu

.      

Kütuseaktsiisi seadusele on kokku 11 muudatusettepanekut

Kütuseaktsiisi seadusele on tehtud kokku 11 muudatusettepanekut.         Foto: Võrumaa TeatajaSEADUSEMUUDATUSED • Praegu Riigikogus menetluses olevale kütuseaktsiisi seadusele, mis puudutab välismaal tangitud autoga Eestisse naasmist, on tulnud kokku 11 muudatusettepanekut.
Rahandusministeeriumis valminud seaduseelnõu kohaselt tohib edaspidi väljaspool Euroopa Liitu tangitud autoga Eestisse tulla vabalt vaid üks kord kuus, ülejäänud kordadel peab tangitud autoga kodumaale naastes tasuma paagis oleva kütuse pealt kütuseaktsiisi Eestis kehtiva määra kohaselt. Seadus hakkab puudutama ühtviisi nii Eesti kui ka kolmandate riikide, see on siis Venemaa kodanikke.


Esimene muudatusettepanek, millele on alla kirjutanud Kagu-Eesti ja Setomaa parlamendirühma liikmed, taotleb seni kehtinud korra jätkumist, ehk siis tulla maksuvabalt tangitud autoga Eestisse kaks korda kuus. Ettepanekule on alla kirjutanud Riigikogu liikmed Urmas Klaas, Meelis Mälberg, Ülo Tulik, Peeter Laurson, Tarmo Tamm, Priit Sibul, Toomas Tõniste, Juku-Kalle Raid, Ester Tuiksoo, Kalvi Kõva, Rein Randver ja Inara Luigas.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD