Menu

.      

Tsentri endine juht Britt Vahter uusi plaane ei avalda

  • Kirjutas Heleri Lakur

Britt Vahter töötas Tsentri juhina aasta ja kolm kuud ning pole praeguses olukorras pettunud, ta võtab iga kogemust kui olulist õppetundi. Uuele ametikohale endine juht ei kiirusta, vaid võtab mõneks ajaks aja maha. Foto: AIGAR NAGEL

Käesolev aasta algas puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskuse Tsenter juhile Britt Vahterile ebameeldivate uudistega.

Uuest aastast ei juhi ta enam Väimelas tegutsevat kompetentsikeskust ja tema koha on üle võtnud kolleeg Mart Nilson. Võrumaa kutsehariduskeskuse direktori Tanel Linnuse teatel olid struktuurimuudatused plaanis juba möödunud aasta sügisel.

Tööleping sai läbi

Kui Tsentri endisele juhile tuli teade lepingu mittejätkamisest üllatusena, siis kooli direktori Tanel Linnuse jaoks on tegemist lihtsalt administratiivkoha kaotamisega. „1. septembrist on kool alustanud struktuuriliste muudatustega. Lõime arendusjuhi ametikoha, et panna rõhku nii sisulisele tööle kui ka administreerimisele, sellest on ka tingitud need muudatused,” sõnab Linnus toimetusele.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD