Menu

.      

75minutilised koolitunnid on Võru Kesklinna koolis kenasti töös

  • Kirjutas Sten Sang

Võru Kesklinna koolis on kolmandat aastat kasutusel nii 75minutilised kui ka 45minutilised tunnid, millega koolipere on väga rahul. Fotol Kaare Lill ja Õnne Kronberg  Foto: AIGAR NAGEL

Sel kolmapäeval võõrustas Võru Kesklinna kooli pere Tartumaalt külla tulnud Võnnu keskkooli. Poolteist tundi väldanud kokkusaamise peamiseks jututeemaks oli tavapärase 45minutilise koolitunni kombineerimine muude ajaliste võimalustega. Külalistel oli võimalus ka erinevate ainete 75 minuti pikkust tundi külastada ja toimuvat oma silmaga näha. Võru Kesklinna kool on oma kolm aastat kestnud kogemust jaganud näiteks ka Arte gümnaasiumile, Kärla põhikoolile, Rakvere reaalgümnaasiumile ja Saku gümnaasiumile.

Kesklinna kooli kogemus kinnitab, et õppeainet saab põhjalikumalt edasi anda varieeritud pikkusega tundide abil. Praegu on tunniplaanis nii 75 minuti pikkused kui ka mõned 45minutilised tunnid.

Kodukontoris sündinud plaan

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD