Menu

Miks soetada koju kvaliteetne blender?

  • Kirjutas Sisuturundus

Foto: 1a.ee

Blender võiks kuuluda igasse kodusse. See väikesemõõduline ja lihtsasti kasutatav seade võimaldab nii sulle kui ka kogu perele valmistada tervislikku ja mitmekülgset vahepala. Lisaks saab kiiretel hommikutundidel valmistada  kosutavat hommikusmuutit või pärast pikka ja väsitavat tööpäeva kerget ja vitamiinidest tulvil einet – ja seda kõike vaid vähese vaevaga.

Tõhus abimees igas olukorras!

Blenderiga toiduvalmistamine ei nõua suurt pingutust ja sellega saab hakkama igaüks, olgu selleks siis koolijüts, teismeline või pereisa. Tuleb vaid meelepärased komponendid, milleks sobivad nii värsked kui ka kuivatatud marjad, puu- ja juurviljad, seemned, pähklid, toormahl, jogurt jms, omavahel kokku sobitada ning nautida tervislikku lõpptulemust.

Võta endaga kõikjale kaasa

Blenderitel on üks väga hea omadus, mida paljudel teistel väike köögitehnika seadmetel pole. Seda on hõlbus kõikjale kaasa võtta – puhkusereisile ja miks mitte ka maale vanavanemate juurde. Sest mis saaks olla veel mõnusam, kui ise või kogu perega värskeid marju korjata, et hiljem nendest valmistatud tervislikku smuutit või marjavahtu nautida.

Suurepärane alternatiiv – laetava akuga smuutivalmistaja

Sinu pikkadele tööpäevadele järgnevad trennid ning söögipeatusteks ei ole aega? Kas sinu tööpäev kulgeb autoroolis ning oled tüdinenud kiirtoidukohtades pakutavast toidust ning soovid oma ellu tervislikumat menüüd? Sellisel juhul soovitame sul mõelda laetava akuga blenderi soetamisele, sest just seda on väga lihtne endaga kõikjale kaasa võtta.

Kompaktne Nutribullet RX

Sinu pikkadele tööpäevadele järgnevad trennid ning söögipeatusteks ei ole aega? Kas sinu tööpäev kulgeb autoroolis ning oled tüdinenud kiirtoidukohtades pakutavast toidust ning soovid oma ellu tervislikumat menüüd? Sellisel juhul soovitame sul mõelda kompaktse blenderi soetamisele, milleks on Nutribullet RX. Nutribulletiga valmivad hõlpsasti sinu lemmiksmuutid, samuti supid ja kastmed, sest blenderil on ekstra keedufunktsioon. Mis peamine – tänu käed-vabad smart-tehnoloogiale töötleb Nutribullet RX toitu täpse aja ja kiirusega, mida on vaja toitainerikka tulemuse saavutamiseks. Seni kõige võimsama Nutribulleti komplekti kuuluvad:

  • SouperBlast 2-osalise kaanega kann;
  • 1,3 liitrine suur tops, mis sobib ideaalselt suurte portsjonide valmistamiseks;
  • 0,9 liitrine madal tops, mis sobib väga hästi ühe portsjoni valmistamiseks;
  • säilituskaas;
  • huulikrõngas, mugavaks rüüpamiseks.

Blenderiga valmivad tervislikud vahepalad, olgu nendeks siis smuutid, marjavahud jt, väga lihtsasti. Mis peamine – blender annab väga hea võimaluse toituda tervislikumalt igal ajal ja kohas.

Hea valiku erinevate tootjate blendereid leiate hõlpsalt 1a.ee veebipoest.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD