Kvaliteetsed diivanvoodid, mis peavad vastu aastaid

Kvaliteetsed diivanvoodid, mis peavad vastu aastaid

Lahtikäiv diivanvoodi on nutikas valik igasse elutuppa, sest seda saab lisaks diivanile kasutada ka voodina siis, kui võõrustad enda häid sõpru või sugulasi. Seda, millised on kvaliteetsed diivanvoodid ja kuidas neid valida, saad teada sellest artiklist. Avasta kõik diivanvoodid Kaup24 ja Hansaposti valikutest ning vali välja mööbel, mis istub hästi sinu elutuppa!

Erinevad kvaliteetsed diivanvoodid

Diivanvoodeid on väga palju erinevaid ja seetõttu alustame sellest, et seletame lahti, millised diivanvoodid on üldse olemas ja mis on ühe või teise diivani eelis.

Etteavanev diivanvoodi või teisisõnu ette lahtikäiv diivanvoodi muutub lahti võtmisel peaaegu sarnaseks nagu tavaline voodi. Üldjuhul on sellised diivanvoodid kahe kuni kolme istumiskohaga diivanid, millest saab avanedes korralik, 140-180 cm lai voodi. See sobib hästi siis, kui soovid pakkuda mugavat magamiskohta ning sinu elutoas on piisavalt ruumi, et diivanvoodi avada.

Nurgadiivanvoodi võib olla viimase aja üks populaarsemaid diivanite disaine. Seda tüüpi diivani seest on võimalik välja tõsta üks osa diivanist, et see muuta magamiskohaks ühele kuni kahele inimesele. Vahest on sellistel diivanvooditel ka pesukast, kuhu asetada asju. Tegemist on väga praktilise diivani valikuga, mis sobib suuremasse elutuppa või pere jaoks, kus on rohkem liikmeid.

Lisaks on olemas diivanvoodid, mille lahti käimiseks tuleb asetada seljaosa alla, muutes diivani üldjuhul ühele inimesele mõeldud magamiskohaks. Selline diivanvoodi sobib ajutiseks kasutamiseks ja on hea variant suvekoju või külaliskorterisse. 

Parim diivanvoodi on selline, mis sobib ennekõike sinu elutuppa, sealhulgas ka lahtises olekus. Juhul, kui otsid väikest magamispinda, võib kaaluda ka lahtikäiva tugitooli ostmist.

Millest on valmistatud kvaliteetsed diivanvoodid?

Seda, kui kvaliteetse diivanvoodiga on tegemist, sõltub karkassi ja pealiskanga materjalist. Mida kvaliteetsem on karkass ja mida tugevamast materjalist on see valmistatud, seda pikemat aega peab diivanvoodi vastu. Lisaks on kvaliteetsed diivanvoodid valmistatud sellisest materjalist, mis ei kulu kiiresti ning mida on kerge hooldada. 

Naturaalne nahk on väga vastupidav materjal, mida kasutatakse erinevate diivanite valmistamisel. Kui seda hooldada õigesti, püsib pealispind kaua aega ilus. Lisaks on nahka üpriski kerge puhastada: tavaliselt piisab niiskest lapist, et eemaldada tekkinud mustust. 

Paljud kvaliteetsed diivanvoodid on valmistatud mõnest kangast - populaarsust on kasvatanud nii buklee kui ka samet, aga ka teised materjalid. Selleks, et teada saada, kui kvaliteetne on diivan, tuleb uurida, millised on materjali omadused, sest just see määrab, kui hästi ja kaua diivanvoodi pealiskangas vastu peab. Soovitame veenduda ka selles, et seda on kerge puhastada. Juhul, kui sul on kodus lemmikloomad, siis soovitame valida sellise diivani materjali, mis on piisavalt tugev loomade kraapimise vastu.

Leia kvaliteetne diivanvoodi ehk lahtikäiv diivan Kaup24 ja Hansaposti valikust

Kaup24 ja Hansaposti e-poest avaneb sulle rohke diivanvoodite valik. Vali sõltuvalt oma pere suurusest sobivas mõõdus diivanvoodi, mis sobib elutoa interjööriga ning mahutab vajadusel magama ka sinu külalised. E-poodidest leiad kvaliteetsed diivanvoodid, mis on mõeldud nii väiksemasse kui ka suuremasse elutuppa ning ka teistesse eluruumidesse. Võrdle erinevaid tooteid, et leida parim valik sinule sobivast eelarvest. Kasutades e-poe filtreid, saad sorteerida erinevaid tooteid, mis sulle pakuvad huvi ja nendega lähemalt tutvuda. Kaup24 ja Hansapost on sinu jaoks alati avatud ja tarnivad kauba sulle koju kätte üle terve Eesti!


 

SISUTURUNDUS


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD