Menu

.      

Lähikuudel avaneb 10 miljoni eurone küttekolde uuendamise toetusvoor

  • Kirjutas BNS

Lähikuudel avaneb 10 miljoni eurone küttekolde uuendamise toetusvoor

Lähikuudel avaneb septembris edasi lükatud küttekolde uuendamise taotlusvoor, kui suurema õhusaastega piirkondades tekib uus võimalus oma vana küttekolle riigi toel välja vahetada või uuendada.

Esimese vooru eelarve on 10 miljonit eurot, teatas kliimaministeerium. Maksimaalne toetus elamu kohta on 10 000 eurot.

"Toetusvoor pidi avanema juba septembris, kuid kahjuks olime sunnitud selle edasi lükkama toona aset leidnud ulatusliku tehnilise rikke tõttu," selgitas kliimaministeeriumi välisõhu osakonna peaspetsialist Romario Siimer pressiteates. 

Rike on tänaseks kõrvaldatud ja vahepeal on uuendatud ka toetusmeetme tingimusi. "Üks muudatus on see, et eelisjärjekorras toetab riik väiksema sissetulekuga koduomanikke. Teiseks pole enam tähtis taotluse ajaline esitamise järjekord," selgitas Siimer.

Uute taotlustingimuste kohaselt võib taotlusi esitada vooru avanemisel välja toodud aja jooksul ja pole oluline mitmendal päeval on avaldus tehtud, sest varem teele pandud avaldus eelist ei anna.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD