Menu

.      

Lõuna-Eesti vahvaima vanaisa konkursi vahekokkuvõte ja järelkajad

Mõniste vallavanem Katrin Roop (paremalt teine) pühapäeval Kandles Mõniste valla vanaisa Vello Henningut õnnitlemas. Foto: ANDREI JAVNAŠANPILDIKONKURSS • Lõuna-Eesti vahvaima vanaisa konkursi žürii lemmiku valimine sai läbi ning on aeg teha väike vahekokkuvõte. Kõigepealt õiendame siiski eelmises lehes ilmunud kahetsusväärse vea. Nimelt väideti seal, justkui poleks Kandles 13. septembril toimunud vanavanemate peost „Rõõmupuudutus” osa võtnud Varstu, Mõniste, Lasva ja Sõmerpalu vallavanem. Nüüdseks on selgunud, et Varstu vallavanem Rein Ansip ja Lasva abivallavanem Martti Rõõm olid siiski saalis ning Mõniste vallavanem Katrin Roop tuli ka lava ette oma valla vanaisa Vello Henningut õnnitlema. Vabandage!

Kuid nüüd edasi konkursist. Meil toimetuses on ääretult hea meel, et Lõuna-Eesti vahvaima vanaisa konkurss nii hästi õnnestus ning selle eest tahame südamest tänada kõiki oma koostööpartnereid: Võru pensionäride päevakeskuse juhatajat Astrid Hurta, Võru linnapead Anti Allast ja kõiki meie sponsoreid, vanaisadele auhindu välja pannud ettevõtteid ja inimesi, keda oli sedapuhku lausa 28! Suur-suur tänu teile!

Vahvate vanaisad konkurss jätkub rahva lemmiku valimisega 22. septembrini, mis on viimane hääletussedelite toimetusse toomise/saatmise päev, ning žürii lemmikuks osutunud vanaisadele auhindade kojuviimisega. Kõige rohkem auhindu saavad muidugi žürii esimene, teine ja kolmas lemmik, kuid väikese auhinna saab iga konkursil osalenud vanaisa. Samuti saadetakse igale konkursile esitatud vanaisale postiga koju temast Võrumaa Teatajas ilmunud ja Kandle näitusel üleval olnud pilt.

Järgnevatest lehtedest saategi lugeda intervjuusid vahvaimate vanaisadega. Esimesena läheme külla konkursi võitnud Tartu vanaisale Peeter Hadele, kes sõidab peatselt koos perega riigikogu liikme Meelis Mälbergi kutsel Toompeale.

Head rahva lemmiku valimist ning ärge unustage märkida hääletussedelitele ka enda andmeid, sest kõikide hääletajate vahel läheb loosi Võrumaa Teataja aasta-, kuue kuu ja kolme kuu tellimus!

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD