Menu

.      

FOTOD Loometalgutele anti vunki mano

  • Kirjutas Heleri Lakur

„Liikumise digiretsepti“ idee väljaarendajad ühisel pildil. Võrumaa spordiliidu tegevjuht Merike Õun (vasakult), sotsiaalkindlustusameti spetsialist Alice Juurik, tervise arengu instituudi vanemspetsialist Liana Varava ja Jõgevamaa arendus- ja ettevõtluskeskuse terviseedenduse spetsialist Maiu Veltbach. Pildilt on puudu ideemeeskonna liikmed Eesti haigekassa juhatuse esimees Rain Laane ja Osula perearstikeskuse perearst Anne Ojakäär. FOTOD: Heleri Lakur

4.–6. aprillini Varstus toimunud teistkordsetel Võrumaa loometalgutel Vunki mano! astuti taas suur samm edasi Võrumaa elu parandavate nutikate lahenduste loomisel. Loometalgutel, mille  eesmärk on levitada maakonna koosloomise mõtteviisi ning kaasata kõiki osapooli, osales sel korral ligi 150 inimest.

Loometalgute preemia pälvinud olid entusiastide päralt

Kolmepäevaste kogukonnatalgute eesmärk on tuua kokku erinevate valdkondade esindajad ja leida lahendusi võimalikult paljudele põletavatale teemadele maakonnas, mis lõppeb parimatest parimate ideede tunnustamisega. Näiteks leidis Rõuge kandi motoentusiastide aastaid küpsenud idee 200kilomeetrisest motorajast züriilt väga sooja vastuvõtu. Motomehe ja MC Mägilased presidendi Alar Johansoni sõnul on ta rõõmus, et motomeeste ideed lõpuks tõsiselt on hakatud võtma ning tema sõnul kantakse auhinnaraha esmalt MTÜ Rajalooja kontole. Esimeste sammude seas hakatakse töötama välja juba olemasolevaid krossiradasid ja neid kaardile märkima.

Loometalgute peapreemia pälvinud matkaradade ideemeeskond. Pildil looduseinimene Ergo Tisler (vasakult), Rõuge kohaliku kogukonna liige Kadri Laube koos lapsega, motoklubi Mägilased liige Tarmo Laur, Misso tehnikaspordiklubi eestvedaja Urmas Peegel, motoklubi Sinilind eestvedaja Ülo Raudsepp ja motoklubi Mägilased president Alar Johanson. Fotod: HELERI LAKUR

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD