Menu

.      

Võrumaa sai paremaks kehalise ja vaimse koristustöö abil

  • Kirjutas Sten Sang

Keskuse Saagu Parem juht Piret Haljend (vasakult teine) ragistamas loometalgutel ajusid koos Einike Mölderi, Paula Repi ja Airika Pruuliga. Foto: MTÜ SAAGU PAREM

Laupäeval kraabiti kodumaal sõrmed villi üle kahe tuhandel „Teeme ära” kampaania raames registreeritud koristustalgul.

Võrumaal toimus 97 kirjapandud aktsiooni, kus enamik oli suunatud piirkonna korrastamiseks. Peale rehade-luudade võeti hoogtööpäeval kasutusele ka agarad ajurakud. MTÜ Saagu Parem eestvedaja Piret Haljend selgitab lugejale mõttetalgute olemust.

Prii avitamine popiks

Heategevuskeskuse Saagu Parem juht Piret Haljend otsustas sel aastal panustada uute ideede väljaraalimises. Keskus tegi oma koristuspäeva aprilli keskel ning 4. mail korraldati vaimset laadi mõttetalgud. „Meie meeskonna jaoks jätkas see kaks kuud tagasi toimunud maakonna Vunki Mano loometalguid. Teemaks oli Võrumaa tingimustele sobiva vabatahtlike kaasamise mudeli väljatöötamine,” sõnas ta. Seekordsel ajurünnakul pandi paika reaalne plaan, kes mida ning millises järjekorras teeb. Meeskonda olid kaasatud noored IT-arendajad ning koostööd õpetav treener Einike Mölder.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD