Menu

.      

Misso aleviku tee-ehitustöödega ollakse ajakavast ees

  • Kirjutas Heleri Lakur

Missokülä-Hindsa teelõik on praeguse seisuga asfalteeritud ning järge ootavad veel Misso alevikus tehtavad asfalteerimistööd, kõnniteed ja mahasõidukohad. ASi Nordecon teeehitustööde juhataja Jürgen Plado kinnitusel ollakse mitte ainult graafikus, vaid ka planeeritust pisut ees, mis on nii külarahvale kui ka tööde tegijaile endile hea uudis. Eelmise nädala lõpus käisid Misso alevikus ettevalmistused asfalteerimistööde lõpetamiseks ja nende töödega loodetakse lõpule jõuda hiljemalt sel nädalal. FOTOD:: Aigar Nagel

Missokülä-Hindsa teelõigu ja Misso aleviku vahelise lõigu remont Võrumaal ja Leevi-Vinso lõigu remonditööd Põlvamaal on täies hoos ning plaanitud tööde tähtaeg on käesoleva aasta novembris.

Liiklejate jaoks tähendab see suurema ajavaruga arvestamist, sest paljudes teelõikudes kehtivad kiirusepiirangud ja arvestada tuleb fooride taga kuluva ooteajaga.

Missokülä-Hindsa teelõik on praeguse seisuga asfalteeritud ning järge ootavad veel Misso alevikus tehtavad asfalteerimistööd, kõnniteed ja mahasõidukohad. ASi Nordecon teeehitustööde juhataja Jürgen Plado kinnitusel ollakse mitte ainult graafikus, vaid ka planeeritust pisut ees, mis on nii külarahvale kui ka tööde tegijaile endile hea uudis.

Eelmise nädala lõpus käisid Misso alevikus ettevalmistused asfalteerimistööde lõpetamiseks ja nende töödega loodetakse lõpule jõuda hiljemalt sel nädalal.

Leevi-Vinso teelõigu remonditööde tähtaeg on samuti novembris ja remonditava lõigu pikkuseks üheksa kilomeetrit. Planeeritud tööde hulka kuuluvad tee muldkeha ja katte remont, Vinso ristmiku ümberehitus valgustatud ringristmikuks, ristmike ja mahasõitude remont, kraavide puhastamine ja uute ehitamine, teemaa-ala korrastamine, bussipeatuste ümberehitus ja kraavide puhastamine. Veel praeguse seisuga on suurem osa teelõigust raskesti läbitav ja arvestada tuleb fooride taga seistes lisaooteajaga. Ringristmikul liigeldes tuleb veel mõnda aega oodata siledat teekatet ja sujuvat liiklemist. Fotod: AIGAR NAGEL

Leevi-Vinso teelõigu remonditööde tähtaeg on samuti novembris ja remonditava lõigu pikkuseks üheksa kilomeetrit. Planeeritud tööde hulka kuuluvad tee muldkeha ja katte remont, Vinso ristmiku ümberehitus valgustatud ringristmikuks, ristmike ja mahasõitude remont, kraavide puhastamine ja uute ehitamine, teemaa-ala korrastamine, bussipeatuste ümberehitus ja kraavide puhastamine. Veel praeguse seisuga on suurem osa teelõigust raskesti läbitav ja arvestada tuleb fooride taga seistes lisaooteajaga. Ringristmikul liigeldes tuleb veel mõnda aega oodata siledat teekatet ja sujuvat liiklemist.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD