Menu

.      

Vastseliina gümnaasiumis armastatakse nutikabet

  • Kirjutas Kadi Annom

Nutikabe on üks populaarsematest vahetunni sisustamise võimalustest Vastseliina gümnaasiumis. Üleeile ennelõunal oli Vastseliina gümnaasiumis taas võimalus nutikabes oma oskused proovile panna. Kohad täitusid mõne minutiga, mis kinnitab nutikabe populaarsust õpilaste seas. FOTO: Aigar Nagel

Vastseliina gümnaasiumi aktiivne 18-liikmeline õpilasesindus, mis koosneb 6.–12. klassi õpilastest, muudab kooliõpilaste vahetunnid vaheldusrikkaks ja tegusaks.

„Meil juba neljandat aastat korraldatakse vahetundide ajal erinevaid tegevusi. Proovime nii, et vähemalt kuus korra mingil perioodil, näiteks nädala jooksul, on õpilastel võimalik osaleda,” selgitab Vastseliina gümnaasiumi huvijuht Kertu Torn. „On tehtud näiteks tantsuvahetundi, mälumänge, spordivahetundi, slackline’i, nutikabet. Kui ilmad on soojemad, kevadel ja sügisel, siis on valik sedavõrd laiem, et saab olla ka väljas. Siis on meil näiteks välja kiviplatsile kriidiga joonistatud keks,” loetleb Torn.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD