Menu

.      

Toppava tarne tõttu pole igas avalikus kohas kätehügieen tagatud

  • Kirjutas Sten Sang

OÜ Võru Arst perearstikeskuses saab külastaja oma käte puhtuse eest kenasti hoolitseda. Fotol keskuse kollektiiv: Helje Trolla, Ilme Kana, Tiia Kõiv, Sirje Halapuu, Merlin Aasa, Ene Kuntu, Marili Lipp, Silvi Susi, Silvia Tähve, juhataja Iia-Ulvi Raid, Tiiu Roos. Foto: AIGAR NAGEL 

Toimetuse poole pöördusid tähelepanelikud lehelugejad, kes silmasid naaberlinnade kauplustes klientidele mõeldud käte puhastamise dosaatoreid. Selgub, et ka Võrus on sõrmede klanituna hoidmine peaaegu igas asutuses käepäraselt mugavaks tehtud.

Kaubandus ajaga kaasas

Maxima meediajuht Regina Salmu kinnitab, et nädala keskpaiga seisuga on kõikides Tallinna ja Harjumaa Maxima poodides klientide tarbeks paigaldatud dosaatorid desinfitseerimisvahenditega. „Võru poodi pandi teisipäeva õhtul kolm dosaatorit: kärude ja korvide kõrvale, iseteeninduskassade alasse ning väljumisel välisukse juurde.” Salmu tõdeb, et praegu on käte desinfitseerimisained kõige minevam kaup ja täiendus on juba teel. Ta avaldab lootust, et nõutud kraam jõuab õige pea kauplustesse.

Rimi pressiesindaja Katrin Bats tõdeb, et paraku on kõik desinfitseerimisvahendid praegu läbi müüdud ning ettevõte tegeleb nende kiirelt juurde hankimisega. Võru Rimi klientide käte desinfitseerimise võimaluse teemal Bats pikemalt ei peatu.

Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski nendib, et praegu neil Võrus töötavat kauplust pole ning tulevaste avalike kätepuhastamisvõimaluste kohta ta pikemaid kommentaare ei jaga.

Meedikutel kord majas

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Seotud lood

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD