Menu

.      

FOTOD Vastseliina sai uuenenud Konsumi, sügisel on kord Kesklinna Konsumi käes

  • Kirjutas Kadi Annom

Uuenenud Vastseliina Konsumisse sisenedes on tunne, justkui jõuaks mõnda suurlinna toidukauplusesse. Erilist tähelepanu köidab oluliselt ruumi juurde saanud puuvilja- ja köögiviljaosakond. Fotol Võru Tarbijate Ühistu kaubandusjuht Liliana Kalinina ja Vastseliina Konsumi teenindusjuht Heino Laurits. Foto: AIGAR NAGEL

Praegu majanduses valitsevas olukorras ollakse mitmesuguste ehitustööde ning uuendustega hädas. Õnnega koos on need, kes praeguseks on mõne suurema ja olulisema projektiga lõpusirgele jõudnud. Vastseliina elanikel ja seal läbisõidul olevatel külalistel on põhjust rõõmustamiseks, sest just Vastseliina Konsum on üks nende hulgast, mis on saanud täielikult uuenenud sisu.

Tegemist on Võru Tarbijate Ühistu suurima niinimetatud maapoega, mis teenindab kliente umbes 1000ruutmeetrisel pinnal. Viimase uuenduse osaliseks sai paljukülastatav kauplus aga ammu aega tagasi, 2001. aastal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD