Menu

.      

Eva Sushi on Võrumaa Teataja lugejate lemmiksöögikoht

  • Kirjutas Kalev Annom

Eva Sushi välisterrassilt üle ääre kummardudes on näha Tamula järv, südalinn on kiviviske kaugusel. Pildil klienditeenindaja Piret Rummi (vasakult), Eva Traagel ja kokk Aleksandra Nagibina. Järgmisel aastal saab Eva Sushi kümneaastaseks. Foto: KALEV ANNOM

Võrumaa Teataja lugejate lemmikuks tuli Võrus Vabaduse tänaval asuv Eva Sushi. Uurisime Eva Traagelilt, kuidas söögikoht sündis.

Eva Traagel: „Eva Sushi tekkis armastusest sushi vastu. Tegevus algas registreeritud koduköögis, kus esialgu sai lihtsalt katsetatud erinevaid maitseid ning siis tasapisi mindud ka toidu müümisele. Kui oli näha, et ka teistele meeldib, mis ma teen, siis sai sellest äri ja töö ning sellest ajast on see olnud minu jaoks sissetulek. 2017. aastast olen järjest kaasanud oma ettevõttesse ka teisi inimesi. Eva Sushi algusaastatel pidin nägema väga suurt vaeva, et äri üles ehitada, töötasin igal nädalavahetusel ja pühadel-pidupäevadel. Ärkasin tihti näiteks kell 4, et jõuaksin kogu ettevalmistuse tellimuste täitmiseks ära teha.


Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD