Nädalavahetuse sündmused: suits, sädemed ja kaevu põhja mudasse kinni jäänud mees

Nädalavahetuse sündmused: suits, sädemed ja kaevu põhja mudasse kinni jäänud mees

3. oktoobril kell 9.01 teatati päästjatele, et Pikal tänaval asuvas kortermajas ühes korteris töötab suitsuandur. Koputuse peale ust ei avatud. Päästjad said korterielanikuga ühendust ja selgus, et andur võis olla tööle hakanud toas suitsetamise tõttu. Päästjad tegid selgitustööd ja leppisid kokku kodunõustamise aja.


3. oktoobril kell 12.25 kutsuti päästjad Kääpa külas asuvasse puidutööstusesse, kus säde oli läinud saepuru torni alt sisse ja tekkis väike põleng, mille töötajad suutsid koheselt kustutada. Siiski oli vaja päästjate abi, et põlengukoht üle kontrollida. Seapuru punkris oli suur kogus seapuru, tuli oli levinud mööda saepuru umbes 3 meetri kõrgusele. Tulekollete leidmiseks lasti punkrist osaliselt saepuru välja ja oht likvideeriti.


3. oktoobril kell 15.30 helistati häirekeskusesse ja teavitati, et Kanepi tänaval on üks kaevupuhastajates jäänud kaevu põhja puusadeni mudasse kinni. Päästjad aitasid mehe kaevust välja.


4. oktoobril kell 6.09 tuli Päästeametile teade põlevast puukuurist Vagula külas. Päästjate saabumise ajal põles puukuur lausleegis. Päästjad asusid puukuuri kustutama ja naabermaja jahutama. Põlengule pandi piir kella 7.02ks.


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD