Menu

.      

Tamula Talv 2017

FOTO: Andrei Javnašan Võrumaa Teataja

PILDIGALERII MEREKS MEIL TAMULA • Sel keerulisel ja varakult alanud talvel on Tamula järv elamusi pakkunud. Peetud on nii krossisõit, kalapüük kui ka autosõit.

„Korraldan talvist kalapüügivõistlust Tamula järvel juba kolmandat aastat. Jäime võistlusega väga rahule. Järv on üsna kalarohke ja võrdsete tingimustega, sellepärast ka kalastussportlastele väga meelt mööda. Jääolud olid samuti suurepärased, ainult kohati oli libe,” ütles Võrumaa Teatajale võistluste korraldaja Sven Urbanik.

Sven Urbaniku sõnul olid eelmise aastaga võrreldes saagid natuke väiksemad, aga suurem osa kalamehi siiski sai käe valgeks. Eks ralli ja ilmamuutused mõjutasid kalavõttu.

Võistlejatel hoidsid silma peal kaks kohtunikku, kellel tuli jagada ka mõned kollased kaardid.Võistlus toimus kindlaks määratud sektoris ja reeglite alusel. „Järgmisel aastal korraldame kindlasti uuesti,” lubas Urbanik. Järgmine võistlus on Urbaniku sõnul 11. märtsil Tartus Anne kanalil. Võistlus läheb Taliliiga 2017 arvestusse. Osalejatest on Võrumaalt pärit Merilin Sibul ja Arvo Sõukand.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD