Menu

.      

Antsla valla kaasava eelarve hääletuse võitis napi eduga nüüdisaegse bussiootepaviljoni rajamine

  • Kirjutas Kadi Annom

Antsla valla kaasava eelarve võiduidee esitaja Piret Taniel seismas praeguse Antsla bussiootepaviljoni ees. Tanieli sõnul võiks uue bussiootepaviljoni asukoht jääda põhimõtteliselt samaks, kuid liikuda natukene raudtee poole, andes võimaluse vajaduse korral turuplatsi laiendada. Foto: AIGAR NAGEL

Antsla valla elanikel oli 4. oktoobrist 10. oktoobrini võimalus anda hääl enda poolt soositud kaasava eelarve ettepanekule.

Hääletusel said oma sõna sekka öelda kõik vähemalt 16aastased Antsla valla elanikud, kelle elukoht on Eesti rahvastikuregistri andmetel Antsla vallas. Kaasava eelarve idee teostamiseks on 20 000 eurot. Hääletusel osales seitse ideed, mis said kokku 325 häält. Võitjaks osutus 64 häälega nüüdisaegsema bussiootepaviljoni rajamine Antsla turu juurde, teisele kohale jäi napilt 57 häälega idee paigaldada avalikku ruumi videokaamerad ning kolmandat kohta jagasid 56 häälega nii Uhtjärve puhkeala ja ujumiskoha arendamine kui ka Urvaste raamatukogu ja nelja Urvaste seltsimaja akende restaureerimine.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD