Menu

.      

VIDEO Metsaomanikud harisid end noore metsa hooldamise vallas

  • Kirjutas Sten Sang

Võrumaa Metsaühistu konsulendi Aarne Volkovi (oranžis tööjakis) pojal Marten Seesmaal (kärul istumas) oli juba üht-teist oma metsakogemustest rääkida. Foto ERAKOGU

Võrumaa Metsaühistu eestvedamisel said metsaomanikud end oktoobris kolmel korral metsakultuuride hooldamise värskemate suundadega kurssi viia. Möödunud laupäeval jagati väärt nippe valgustusraie osas ning õpetati noori metsi õigesti hooldama.

Maksud kütavad kirgi

Võrumaa Metsaühistu tegevjuht Erki Sok on korraldanud aja jooksul mitmesugustel teemadel õppepäevi ning tema kinnitusel on huvilisi alati piisavalt jagunud. „Põhilisteks osalejateks on ikka metsaomanikud. Kõige populaarsemad on olnud maksuteemalised õppepäevad, kus osavõtjate arv on olnud alati saja ümber. Nendel õppepäevadel on osalenud ka näiteks metsandusettevõtete raamatupidajad,” märgib ta ning lisab, et väga suure osalejate arvuga on olnud ka metsanduslike toetuste infopäevad. Peale teoreetiliste õppepäevade on siinne metsaühistu korraldanud ka praktilisi õppepäevi, mille vastu tuntakse samuti suurt huvi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD