Menu

.      

Munamäe vaatetornist kukkus alla Võru noormees

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTO: Aigar Nagel

Esmaspäeva õhtupoolikul sai häirekeskus teate, et Suure Munamäe vaatetornist on alla kukkunud inimene.

Pärast juhtunut jõudsid kohale nii politsei kui ka kiirabi, kuid kahjuks tornist allakukkunut päästa ei õnnestunud. Kuna juhtunu üksikasjad on alles väljaselgitamisel, on praeguse seisuga vaid teada, et tegemist oli Võru noormehega. Vaatetornis asuva Kohvik 318 juhataja Andrese sõnul jõudis ta tornijalamile mõned minutid pärast teate saamist. „Kõik, kes siin torni juures viibisid, kuulsid kõva pauku, aga keegi ei näinud midagi. Politsei ja kiirabi kutsuti kohe välja,” kommenteerib juhataja. Nii kohviku kui ka vaatetorni töötajad on endiselt šokis.

Juhataja-tornivaht Ene Aedmaa oli sel saatuslikul õhtul tööl, kuid ei soovinud samuti juhtunut kommenteerida. Aedmaa lisab vaid, et vaatetorni külastajatele on torn pärast ajutist sulgemist taas lahti. „Kõik on ju tegelikult turvaline,” kinnitab tornivaht, kelle sõnul on tegemist ajaloos esimese sellise juhtumiga.

Politsei- ja piirivalveamet juhtunu üksikasju ei avalda. Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Maria Gonjaki sõnul on kõik juhtunu asjaolud täpsustamisel ning algatatud on kriminaaluurimine.

20 PÄEVA ENIMLOETUD