Menu

.      

Võru muusikakooli õppeaasta tuhises mööda erakordselt edukalt

  • Kirjutas Sten Sang

Võru muusikakooli tublid kasvandikud Tuuli Jõgeva (vasakult), Joonatan Kirschbaum, Karola Ostra, Marken Mürk, Enely  Needo, Lenne Kukk. Akordionil Janely Sõmer. Foto: AIGAR NAGEL

Võru muusikakooli kasvandikud saavutasid Eesti Muusikakoolide Liidu konkursil „Parim noor instrumentalist 2022” kõrgeid kohti nii eelvoorudes kui ka aprillikuus toimunud finaalkonkursil. Peale selle jagus õpilastel energiat osalemaks võistumängimistel nii Lätis kui ka tikupealinnas Viljandis. Sealtki õnnestus kodulinna Võrru tagasi tuua au ning kiitust omandatud muusikaoskuste eest.

Ohtralt pärjatud päid

Võru muusikakooli direktor Piret Rips-Laul annab meie lugejale teada, et konkursil „Parim noor instrumentalist 2022” saatis siinse muusikakooli noori klaveril kontsertmeister Kenny Jose Salazar Pirela. Ta lisab, et üleriigilises finaalvoorus võistlesid parimate tulemuste nimel 89 muusikakooli üle Eesti.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD