Menu

.      

Kagukeskuse aastaloos tõi viimase hetke üllatused

  • Kirjutas Kadi Annom

Neljapäeva lõuna ajal käis Tiina Saar (fotol all vasakul) koos laste Brenda Liiva ja Kevin Liiva ning kaaslase Timo Liivaga kaupluses Maraton Spordikaubad oma auhinnal järel. Müügispetsialist Monika Irves (paremal) ja juhataja Piia Sikk on tulevikus rattavalikul nõuga abiks. Foto: AIGAR NAGEL

Neljapäeva lõuna ajal käis Tiina Saar (fotol all vasakul) koos laste Brenda Liiva ja Kevin Liiva ning kaaslase Timo Liivaga kaupluses Maraton Spordikaubad oma auhinnal järel. Müügispetsialist Monika Irves (paremal) ja juhataja Piia Sikk on tulevikus rattavalikul nõuga abiks. Foto: AIGAR NAGEL


Käesoleva aasta esimestel päevadel kuulutas Kagukeskus oma sotsiaalmeedialehel välja aastaloosi, kus utsitas osalejaid kirja panema oma uusaastasoovid või -lubadused. Kõikide soovide kirjapanijate vahel, kes täitsid ka muud loosis osalemiseks tarvilikud tingimused, pandi auhinnaks välja viis Kagukeskuse seljakotti. Loosipostituse juures märkas aga tähelepanelikum lugeja ka märget, et võimaluse korral aidatakse mõnede soovijate uusaastasoovid ka ellu viia. Käesoleval nädalal võitjaid välja kuulutades selgus, et tegemist ei olnud sootuks suusoojaks öeldud lausega, vaid sellel oli tõsi taga.

Viimase hetke idee

Mõned päevad tagasi, mil Kagukeskus kuulutas oma sotsiaalmeedialehel välja lubatud seljakottide võitjad, hõigati välja ka suuremate auhindade saajad. Nimelt otsustati täita nii mõnigi uusaastasoov. „Need suuremad auhinnad tulid pähe tegelikult viimase päeva õhtul. Osalejate kommentaare lugedes vaatasin, et inimestel on sellised päris soovid, ei kirjutatud lihtsalt pudi-padi. Siis mõtlesingi, et võiks ju aidata koos meie keskuse kauplustega mõne soovi ellu viia,” selgitab Kagukeskuse haldusjuht Raigo Pilt idee tagamaid. Ta lisab, et viimased kokkulepped sponsoritega saavutati veel üsna hilja õhtul. Töö tasus end aga ära, sest kokkuvõtteks kingiti ühele hakkajale emale, kes uusaastalubadusena soovis oma laste koolitööde hõlbustamiseks arvutit, Klicki kaupluse poolt sülearvuti HP Elitebook 745. Ka sai oma soovi täitmisel abi naine, kes soovis sel aastal teha endale juhiloa, et saaks oma lapsi kooli transportida. Appi tuli Võrumaa Autokool, kes andis stardikapitaliks 500 eurot. Veel pandi välja hoiupõrsas sellele, kes soovis käesoleval aastal rohkem raha koguda ning oma stardikapitali sajaeurose kaupluse Maraton Spordikaubad kinkekaardina sai Tiina Saar, kellega õnnestus Võrumaa Teatajal koos võidul järel käia ning saada osa võitja vahetutest emotsioonidest. Tiina Saar lubas uuel aastal soetada jalgratta, et saaks end rohkem liigutada ja seeläbi anda panuse oma tervise heaolusse. „See idee, et Kagukeskuse uueaastaloosi auhinnad plaanitust suuremaks teha, tuli meilegi üllatusena. Kui helistati ja räägiti, et on selline uusaastasoov, kus oleks tarvis jalgratast ja mitte niisama, vaid inimesele, kel on kindel soov rohkem sporti teha, siis meil oli hea meel abiks olla,” kinnitas Maraton Spordikaupade juhataja Piia Sikk.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD