5 nippi, kuidas säästa raha uue aiamööbli ostmisel

Foto: Pexels

Kui uurida, millises toas sooviksid inimesed teha remonti või välja vahetada mööblit, vastavad paljud, et sooviksid endale hoopis mugavat ja funktsionaalset aiamööblit. Eestimaa suvi on lühike ja õues saab veeta vaid loetud kuud aastas, kus ei pea kandma jopet ja mütsi. Seetõttu kahtlevad paljud, kui ees ootab väljaminek, et osta õue uus aiamööbel. Samas on mõnus terrassil või rõdul soojendavate päikesekiirte käes hommikukohvi juua või õhtul perega grillida.

Uue aiamööbli ostmine ei pea tingimata tähendama suurt väljaminekut, nutikalt planeerides saab teha ka soodsamaid valikuid. Panime kokku peamised nipid, mille abil säästa uue aiamööbli ostmisel.

Esiteks, mis peamine, ära kiirusta uue aiamööbli ostmisega. Tingimata ei pea ostma sama aiamööblit, mis naabril või mille reklaami nägid ajalehes. Peamine nipp, kuidas säästa uue aiamööbli ostmisel, on teha piisavalt uurimistööd. Väga mugav on selleks kasutada Internetti ja osta uus aiamööbel veebikauplusest. Veebikaupluse valikus on kõik tooted eraldi müügil, seal on lihtne järjestada otsingut hinna alusel, võrrelda tooteid ja saad rahulikult uurida toote kirjeldust ning omadusi.

Teiseks, veebikauplustes korraldatakse tihti sooduskampaaniaid ja võite soetada lemmiku mööblitüki tavahinnast oluliselt soodsamalt. Tasub jälgida reklaame ja liituda näiteks veebipoe uudiskirjaga, et olla esimesena kursis algavast sooduskampaaniast. Aiamööbel on hooajakaup ja tooteid ostetakse kõige rohkem kevadel ja suvel, kui ostad mööblit hooajavälisel ajal, näiteks suve lõpus, võid saada kauaigatsetud mööblikomplekti madalama hinnaga.

Kolmandaks, ole uue aiamööbli valimisel avatud meelega. Aiamööbel ei pea koosnema ühesugusest materjalist ja sama tootja toodetest. Kombineerides nii kõrgema kui kallima hinnaga mööblit, saate kokkuvõttes kokku hoida. Soodne aiamööbel ei tähenda tingimata plastikut aiamööblit, on ka odavamaid puiduliike, näiteks bambusest või eukalüptipuust valmistatud tooted, samuti rotangist mööbel. Väärispuit ei ole ainuke materjali valik aiamööbli puhul. Samuti on klaasiga kombineeritud aiamööbel madalama hinnaga, kui ainult puidust või metallist tooted. Isegi plastikust mööbel on läbi teinud uuenduskuuri ja saadaval on väga ilusa disainiga komplekte. Plastikust aiamööbel on kerge, seda on lihtne hooldada ja pärast suve lõppu saab tooteid kergesti üksteise otsa laduda ja need võtavad hoiustamisel vähem ruumi.

Neljandaks, mõtle kas vajad tingimata uut aiamööbli komplekti. Ehk soovid terrasil hoopis linnulaulu kuulata või ainult päikest võtta. Sinu vajadustele parem valik on õuediivan, lamamistool või võrkkiik. Kõige rohkem on võimalik säästa, vältides ebavajalikke esemete ostmist.

Foto: Pexels

Ning lõpuks, kui oled sobiva aiamööbli välja valinud, ära unusta selle eest korralikult hoolt kanda ja seda hoiustada. Meie kliimas vajavad pea kõik materjalid talvist hoiustamist, et aiamööbel peaks kaua vastu ja oleks hea väljanägemisega. Samuti tuleb hoolt kanda, et mööbel poleks suvel terve päev otsese päikesevalguse käes, UV-kiired teevad liiga nii plastikust kui puidust aiamööblile. Erinevad katted, padjad ja pleedid muudavad istumise mugavamaks ja lisaks pakuvad mööblile kaitset päikesevalguse käes. Tekstiilide puhul ei tohi unustada, et need ei jääks vihma kätte.

Kui otsid uut aiamööblit või on mõttes hoopiski basseinid, siis külasta 1a veebikauplust. Siin on aasta läbi müügil soodne aiamööbel, mis aitab sul oluliselt säästa rõdu või terrassi sisustades. Valik on väga lai ja saate valida nii üksikute toolide ja laudade kui komplektide vahel. Samuti on müügil suur hulk muid tooteid, et muuta õuesolek mõnusaks ja mugavaks: aiakiiged, lamamistoolid ja päikesevarjud.


 

SISUTURUNDUS

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD