Menu

.      

Vastuskiri riigikogu saadikutele

FOTO: VT

Varstu valla elanikud on tänulikud kõigile vastajatele, kes meie murele perearstipunkti kadumise suhtes kaasa mõtlesid. Heameel on tõdeda, et paljud riigikogulased leidsid oma vastustes, et Varstus võiks säilida kohapealne vastuvõtt kas või ühelgi päeval nädalas. See on ka kohalike, Varstu elanike endi arvates kõige mõistlikum lahendus.

Eraldi tahaks välja tuua riigikogulase Maire Aunaste põhjaliku vastuse, kes oli vestelnud nii vallavanema, vallatöötajate kui ka nimistu enda valdusesse võtnud perearstiga. Kahjuks jäi küsimata  üks oluline küsimus: kui nimistu endale saanud perearst tunnistab, et vastuvõtu korraldamine Varstus käib talle üle jõu, siis miks ta seda nimistut üldse endale tahtis?

Hoolimata seadusaktist, mis kohustab perearsti kättesaadavusel arvestama ühistranspordi korraldusega, hoolimata riigikogulaste toetusest tuleb Varstu valla elanikel praegu perearsti vastuvõtuks jätkuvalt Mõnistesse või Harglasse pöörduda.

Varstu valla elanikud on tänulikud Kalev Annomile ja Võrumaa Teatajale, kes on meie mureteemat avalikkusele tutvustanud ja igati olukorda tutvustada aidanud.

Kui kellelgi on häid ettepanekuid, kuidas olukorda edasi lahendada, andke  sellest Varstu valla elanikele teada.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD