Jõulumeest ootavad nii noored kui ka vanad

Jõuluvana Andu on auväärt ametit pidanud alates 1980. aastast ning igal aastal jõuab ta pakke toimetada veerandsaja perekonna ja seltskonnani. Foto: AIGAR NAGEL

Jõuluvana Andu on auväärt ametit pidanud alates 1980. aastast ning igal aastal jõuab ta pakke toimetada veerandsaja perekonnani. Sel aastal on Andu kingisadu korraldanud ka Sõmerpalu ja Võru Sõlekese lasteaias. Peale selle andis ta koos jõuluvanade bändiga pillidele valu detsembri alguses toimunud Võru Talvefestivalil.

Veebikongress lõi laineid

Jõuluvana Andu on oma võimeid näidanud ka poole tuhande pealise publiku ees. Selle aasta detsembri keskpaigas külastas ta koos jõulumeeste bändiga veel suurema publikuarvuga üleilmset jõulumeeste virtuaalkongressi. Seda korraldati siitsamast Eestist ning globaalsel kujul oli tegu esmakordse suursündmusega. Andu hindab arvutite taga kohal olnute arvu suureks, sest osalejaid jagus suisa 102 maalt. „Oli rõõm sellisele sündmusele kaasa aidata. Toimunut kajastasid paljud välismaised meediakanalid ning saime näidata, et Eestimaa on üks ütlemata kena maa. Meil on vahvad jõuluvanad ja uuendustele suunatud mõtteviis, aga samal ajal on alles ka kõik traditsiooniline. Üks Kanada jõulumees oli meie bändi olemasolust väga üllatunud – et nii väikeses riigis midagi nii erilist tehakse,” märgib Andu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD