Pealinnas ettevõtlustarkust koguv Võru riimimeister üllitas ägeda pala kodulinnast

Veebruari lõpus tunnustas Võru linn oma tublisid ning Kandle lavalaudadel kõlas omakorda Võru linna ennast esile tõstev lugu siinsete noorte esituses. Kristofer Järvelahe luuletuse „Uurisin natukene Võru kohta” põhjal produtseeris räppar Sass meeleoluka loo, mis kohaletulnutele igati meeltmööda oli.

Õpingud Kilulinnas

Kristofer Järvelaht (19) lõpetas põhikooli Võru Kreutzwaldi koolis ning keskkooli Võru gümnaasiumis. Praegu õpib ta Tallinna majanduskoolis väikeettevõtja erialal, kuid kodukoht kutsub teda kindlalt tagasi. „Maandun kooli tõttu mõned aastad pealinnas, aga kuna mu töö ei nõua kindlas kohas püsimist, siis ilmselt Võru on vägagi tõenäoline elamispaik.

Mulle meeldivad külmad ilmad ja kui meie ainsaks probleemiks siin Eestis on kütusehinnad, siis pole vaja sinna välismaale ka minna,” muheleb noor võrulane. Võrru kolis Kristofer koos perega kolmandas klassis. Pärast seda oli ta Võrus kuni gümnaasiumi lõpuni.

Kõne all oleva loo leiab järgnevalt lingilt alates 27:20

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD