Klubiomanike suure rahvamassi ootus veel ei täitunud

Leevenenud piirangutega Võrumaa ööelu jättis veel tulevastele nädalavahetustele arenguruumi.  Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud nädalavahetusel avasid Võru tantsuplatsid oma uksed, et talvest roidunud kohalikele kauaoodatud klubielamust pakkuda. Võru Rannaklubi juhi Pait Reimani ootuseks oli sadakond kundet, kuid leppida tuli poolega sellest. Club Tartu omanik Tiit Uibusaar andis mõista, et on nädalavahetuse trallist korralikult väsinud ja pikemalt lehega kõneleda ei saa. Tema juhitava tantsupaiga pidude vastu tundis sotsiaalmeedias huvi üle poolesaja klubitaja.

Kaabivad telefonis

Võru Rannaklubis tantsutas sel reedel üle 16aastaseid peohimulisi VDJ Marko Pille. Viieeurose pileti eest sai kohale tulnu ka tasuta kokteili.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
tule taevas appi,kus need Võru noored küll pidutseda saavad,ega korteris kokkusaamisedki alati hästi lõpe,seal ju naabrid kohe pol.kutsuma,nii nagu Kuuuurijas näidati,paistab et rahvas on stressis,närvis,kadedad jne.mõistke rohkem noori ja ärge unustage,et ise me oleme ka noored olnud,ilusad kevadet...
  +3
Kas see joodikute Rannaklubi ka veel tegutseb mõtlesin et ammu jjuba sisse langenud katusega sara, väga kole ümbrus sellise peaks lammutama, häbiplekk linnal.
  +4
Klubist Tartu läks Korona vohama:)
  +6
Need kõrtsid ja tilulilu kohad sulgeda uksed ja aknad kinni naelutada, need nakkuse pesad ja jooma urkad ei kõlba meie ühiskonda.

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD