FOTOD Noorte kooskäimise kohad on märgilise tähtsusega

Kuldre noortekeskuse noorsootöötaja Monika Aas näitab koos Kuldre kooli seitsmenda klassi õpilaste Kennethi (vasakult),  Kevini, Gerthy ja Richardiga noorte kootud 2,6meetrist kaltsuvaipa, mis leiab peagi rakendust Antsla noortekeskuses. Foto: AIGAR NAGEL

Koroonaviiruse leviku periood on veninud oodatust ja kardetust pikemaks ning teinud inimeste, sealhulgas noorte suhtluses palju korrektiive. Seda kinnitab ka umbes aasta jagu Kuldre noortekeskuses noorsootöötaja ametit pidanud Monika Aas. „Kui ma siia tulin, siis ju olid piirangud peal. Ei saanud väga midagi teha, siseruumidesse toimetama ei lastud. Õnneks jäi võimalus korraldada noortele väliseid kooskäimisi ja ka internetisuhtlus oli omavahel tuttavaks saamise juures vägagi suure tähtsusega,” kirjeldab Aas.

Kuldre noortekeskus FOTO: Aigar Nagel

Kuldre Kool 25.03.2022 FOTO: Aigar Nagel

Noortekeskus oluline

Aas, kes jõudis Kuldresse hoopiski Pärnust, on tänulik, et nii väikesel piirkonnal nagu Kuldre on oma noortekeskus. „Ma olen väga rõõmus selle üle, et siin kas või asenduskohana sellisel erialal töötada saan ning ma armastan ja naudin oma tööd väga.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD