Küttepuude varumise kõrghooaeg on käes

Loo autor pani eelmisel nädalavahetusel oma metsast langetatud puud kaheks aastaks riita kuivama. Foto: HELY BLUMENFELDT

Detsembris paukuma hakanud pakane ja käre talv on hõrendanud võrulaste puuriitu. Juba kuu jagu on nad agaralt neid täitnud ning kohalikel küttepuude müüjatel on käed-jalad tööd täis. Kuuldus kvaliteetse küttepuu müüjast liigub suust suhu ning tublide ettevõtjate juures tuleb oma korda oodata peaaegu kuu aega.

Ahiküttest kindlamat pole

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -1
Kui keegi müüb 3m. küttepuud võib jätta oma tel. nr.
  +13
Minul on keldrikorrusega lugeda kolmekordne maja. Viimati ostsin küttepuid 2007 aastal kuid toad on kõik soojad. Inimesed lihtsalt ei oska elada, kütet vedeleb igal pool. Makstakse veel peale, et vii aga ära. Minul on kaks kuuri puid maast laeni täis. Koguneb järjest juurde lihtsalt ei ole kuhugi panna.
  -3
Võtan ka omast metsast korralikku leppa, kaske, haaba, seni on riitades vähemalt kolme aasta puu. Need müüjad kes pakuvad kütet hinge hinna eest mind ei koti!

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD