„Tenerifest on saanud minu kodu, Kanaari saartest minu paradiis …”

Maarika Kukin Tenerifel. Foto: ERAKOGU

Võrumaa inimesed. Kus on nad nüüd, mis neist on saanud? 

Kui Maarika Kukin 18 aastat tagasi esimest korda turistina Kanaari saartele sattus, ei osanud ta arvatagi, et sellest saab tema teine kodu.

Antslast pärit noor naine oli omandanud toonase nimega Eesti põllumajandusülikoolis agronoomi eriala, asunud kolhooside ja sovhooside lagunemise ajal tööle ASis Kemotar. Seda, et ta ühel päeval teeb sellise kannapöörde ja suure elumuutuse, polnud näinud isegi mitte unes. Ometi läks nii, et üsna pea, oma esimese reisi ajal Kanaaridele otsustas noor naine koos oma kahe lapsega sinna jäädagi. Sest ta leidis võõrsilt sõbralikud inimesed, positiivse ellusuhtumise, vähem kriitikat ja loomulikult kliima, mis sõna otseses mõttes ei jäta külmaks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -4
...Maarikal võis isegi õigus olla, ega ma seda Antsla Arvude värki väga ei tea
  +9
Tere. Seda teemat lugedes koos pealkirjaga tuleb välja, et teksti kirjutajal liana allas el pole mingisugust haridust rääkimata ajakirjaniku haridusest. Kuulake palun, # Antslast pärit noor naine oli omandanud toonase nimega Eesti põllumajandusülikoolis agronoomi eriala #. Inimene on nii harimatu ei tea isegi kas oli põllumajandusülikool või akateemia EPA. Teiseks vanainimesest maarika kukin ist. Kuidas maarika saab Antslast pärit inimene olla kui ei ole Antsla keskkooli lõpetanud taustagi. Tuleb välja, et rändur eestis nagu mujal maailmaski e. õnneotsija. See maarika paistab olema väga halb inimene kui tema jaoks on eestlane tema arvates mittesõbralik, negatiivse ellusuhtumisega jne. Maarika on selle kriitika endaga kaasa võtnud mis ta on siin eestis teinud. Kulla maarika, teame Tenerife elu väga hästi mis koosneb rohkem võõramaalastest. Elad seal vist peale turgu kapsalehtedest proteiini mõttes ja kuivatatud looma kontidest. Sinu halbusest on isegi mees sinu juurest minema jooksnud oled jäänud kahe lapsega. Küll oled varsti oma paradiisist kolinal eestis tagasi põlvitades annetamistega nagu teisedki õnneotsijad. Kui kommentaari lasete kustutada kirjutan uuesti, et selliseid kelkimisi oleks vähem rumalate inimeste poolt.
  -5
Küll on hea, et Maailmas oli veel koht, kus on mitteeestlaslikud sõbralikud inimesed ja mis peamine - positiivne ellusuhtumine! Eesti mees ei vääärigi nii päikselise hingega naist! Fui - konnatiik!
This comment has been deleted by Administrator

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD