Kaks hakkajat kooliõpetajat asutasid Võru esimese postitantsustuudio

Egotricity postitantsustuudio loojad Aveli Ladva (paremal), kes loodab maikuus taas ka postitantsutreeningute andmisega alustada, kuid praegu juhendab venitustreeninguid, ning Oksana Aasa, kelle kanda on ajutiselt stuudios kõik postitantsutreeningud. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud nädala lõpus avas ametlikult uksed Võru esimene postitantsustuudio.

Idee sellisest ettevõtmisest oli kahe kooliõpetaja Oksana Aasa ja Aveli Ladva peas küpsenud juba ammu. Mõlemal naisel on ühiseks hobiks juba aastaid olnud postitants ja oma teadmisi soovitakse ka teistele jagada. Teineteist leiti pooljuhuslikult sotsiaalmeedia vahendusel. „Me mõlemad oleme Aveliga postitantsu õppinud ja läbinud ka treenerikoolituse.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +9
Jah eesti naine on ikka tugev, Siberis küüditatuna tagasi tulnud, kartulipõllul sünnitanud jne. Nagu Aveli, rasedana suure kõhuga vehib postitantsu ja õpetab veel teistelegi. Eks ta seal posti otsas sünnitab ka. Huvitav aga millise nime laps saab. Eks ikka Postiotsas.
  +10
Huvitav miks keegi halb inimene laskis minu viisaka roppusteta kommentaari kustutada. No Vot kiida veel neid ilusaid tublisid tüdrukuid. See Guest on ikka halb inimene. Ei tea kas kõik eestlased on sellised.
  0
Lüpsjad palkame Lätist ja Ukrainast, aga et Eesti naised tahavad ka ikka torusid poleerida, tuleb võimaldada. Raudselt saab see tootmine priast või vähemalt easist starditoetust ka!
  -3
Olümpial peaks see olema.
This comment has been deleted by Administrator
  -5
Võtke vaip maast ära, vaibapõletus pole tore ;-) :oops:

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD