Kuula rändajat: seekord Ulvi Mustmaad

Ulvi Mustmaa. Foto: AIGAR NAGEL

Meie, ABZ Reiside hea kolleeg-töökaaslane Ulvi Mustmaa kui õpetaja, seljakotirändaja, giid-reisijuht ja blogija on kohe-kohe jõudmas oma elus 60. verstapostini.

See on iga, kus tavaliselt töö ja tegevuse hoog ei ole enam endine ja hakkavad prevaleerima meenutused ning mälestused. Ulvi puhul on kõik vastupidi. Teades Ulvit peame tõdema, et ta toimetab ikka edasi täistuuridel nii ise  reisides  kui ka teistele giidi ja reisijuhina reisielamusi pakkudes. Selle kinnituseks tema enda sõnad: „Kui keegi oleks mulle 25 aastat tagasi öelnud, et kõige toredam osa elust tuleb pärast viiekümnendaid, poleks ma teda uskunud.”

Järgnev vestlus küsimuste-vastuste kujul aitab ehk veidi rohkem avada  juubilarist kolleegi tegemiste tagamaid.

Suurem osa sinu tööelust on olnud seotud saksa keele ja turismiga. Sa ei salga, et oled olnud terve elu reisihull. Uskumatu, aga seitse aastat tagasi oli sul õega kindel kavatsus teha reis ümber maailma. See plaan on seni jäänud küll teostamata, ent maid, kuhu oled oma jalajälje jätnud, on üle mitmekümne.  Millal ja kuidas sa avastasid turismi kui sellise ja kuidas turism  sind oma haardesse võttis?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD