Tubli aiandusfanaatik külvas tänavu mulda ligi saja tomatisordi seemned

Kaja Murde kasvatab Võrumaal Voki külas igal hooajal aina rohkem tomatisorte ning seab need ka teistele vaatamiseks huvitavaks näituseks üles. Fotod: AIGAR NAGEL

Võrumaal elav aiandushuviline Kaja Murde on paljudele tuttav, ja mitte ainult tomatite järgi. Hakkaja naine mängib kannelt, on tantsinud rahvatantsu, laulab, kasvatab muuhulgas lilli ja tegeleb veel lisaks umbes saja erineva asjaga! “Kes teeb, see jõuab!” armastab ta öelda ja säilitab iga tegemise juures positiivse meele.

Nii ei pannud teda käesoleval hooajal alla andma ka tõsisasi, et vaid paar päeva enne istutusaega võttis külm osa tomatitaimi ära. “Ma nüüd võtan seda kui kogemust ja õppetundi. Arvasin küll, et mis seal ikka, et tänavu siis puhkan, kui taimi enam ei ole, aga saatus mängis hoopis teisipidi. Külma saanud taimed turgutasin üles ja see võttis küll topelt vaeva, aga tomatid on ju nagu umbrohi, vastupidavad!

Näitustest paneb Murde kokku ka albumid, mida hiljem hea sirvida.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +7
[quote name="1 mees"]Imestan kuidas 1 naine jaksab niipalju tööd teha. Minu naine jõuab ainult magada. Ma arvan, et Sinu naisel on suur kõrge püst. Sellepärast Tema ei teegi tööd ja ei hakka iialgi tööle. Raba ise tööd ja ole oma naise üle uhke.
  +4
Imestan kuidas 1 naine jaksab niipalju tööd teha. Minu naine jõuab ainult magada.

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD