Ettevõtlusnädalale panid korraliku koostööpunkti Antsla ja Rõuge vald

Rõuge ettevõtluspäeval jätkus kuulajaid isegi fuajeesse. Pildil näeme esinemas Mari Kalkunit, kes elab  120aastases Kalkuni talus, kust tema looming on jõudnud Guardiani esikümnesse. Fotod: KALEV ANNOM

Antsla valla arendusspetsialist Kalev Joab ja Rõuge valla arendusnõunik Rutt Riitsaar andsid teada, et ettevõtluspäevale Rõuge rahvamajja oodatakse eelkõige Antsla ja Rõuge valla ning naaberomavalitsuste ettevõtjaid, õpilasfirmades osalejaid ja juhendajaid, õpetajaid, omavalitsuste töötajaid.

Samas pakuti võimalust oma tooteid ja teenuseid tutvustada ettevõtluspäeva südapäeval. Rosinaks oli märgitud, et oma ettevõtte teenuste või toodete tutvustamine ei ole kohustuslik. Tutvustamine toimus sarnaselt messidele: fuajees oli ala, kus igal ettevõttel oli laua- või põrandapind, kus oma tooteid-teenuseid esitleda kas degusteerimisena, väljapanekuna, otse suheldes vms.

OÜ Ambrella Konsultatsioonid  konsultant Emeri Saluveer tutvustamas Kagu-Eesti innovatsioonikeskuse (KEIK) tegevjuhile Anita  Hoolele (vasakul) ettevõtte pakutavaid teenuseid ja algava uue  europerioodi toetusvõimalusi  Kagu-Eestis (www.ambrella.ee). FOTOD: Kalev Annom

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD