Pühade ajal tunnevad eakad tavapärasest rohkem noorte seltskonnast puudust

MTÜ-l Jututaja puuduvad praegu oma ridades Võrumaa noored, kes oleks valmis eakatega vestlema. Küll aga on võimalus siitkandi eakatel telefoni teel suhelda noortega igast Eestimaa paigast. Foto: Aigar Nagel

Öeldakse ikka, et inimene ei ole loodud üksi elama ja olema. Paraku on meie hulgas palju neid, kes iga päev end üksikuna tunnevad, kellel ei ole kindlat vestluskaaslast ega kedagi, kellega väisata mõnd kultuuriüritust. Üheks oluliseks ühiskonnarühmaks, kes tunneb end sageli üksikuna, on eakad, kelle kõrvalt on kaaslane juba lahkunud, kellel ei ole lähedasi või on lähedased liialt hõivatud oma argitoimetustega, et neile igapäevast seltsi pakkuda. Peagi nelja-aastaseks saav MTÜ Jututaja on loodud selleks, et viia kokku eakad just noorte vestluspartneritega. Norrast idee saanud MTÜ Jututaja looja ja juhatuse liige Katre Liiv tõdeb, et kahjuks neil praegu puuduvad Võrumaal jututajad, kuid huvilised võetakse avasüli vastu.

Vastastikune kasu

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD