Toidukaupluste juhid pühade eel klientide vähesuse üle ei kurda

Pühadenädalal täituvad toidukaupluste parklad tavapärasest rohkemate autodega, sest jõuluostud armastatakse jätta viimasele minutile. Foto: AIGAR NAGEL

Aasta ühed kõige olulisemad pühad jõulud on kohe ukse ees. Nii nimetatakse kogu käesolevat kuud jõulukuuks ning terve detsembri vältel on inimesed, sealhulgas võrukad, harjunud jõuluoste tegema. Viimasel ajal igaühe kõrvu jäänud uudised kaupade üldise kallinemise ning töökohtade vähenemise kohta panevad huvi tundma, kas tänavused jõulud ja ennekõike just jõuluostud ka sellest mõjutatud saavad. Võru suuremate ning populaarsemate kaupluste juhid tunnistavad, et kuigi aktiivsemat ostlemist oli märgata juba jõulukuu alguses, siis tegelikult jätab enamik inimesi jõuluostud pigem viimasele minutile ja seetõttu valitseb kaubanduses 22. detsembrist kuni 24. detsembri lõunani tõeline ostupidu. Teistsugust käitumisviisi ei ole täheldatud ka tänavu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD