Lapselaps Kaja Mägi vanaema Elvi Torpile tellitud Võrumaa Teataja tõi tellijaauhinnaks paagitäie kütust Terminalilt

Saarva talu pere maagilisel 22.12.2022. kuupäeval. Paremal kolmekordne vanavanaema Elvi Torp. Tema kõrval tragi lapselaps Kaja Mägi, süles kolmeaastane Kennet. Talumaja kaunite jõulutuledaga pärjanud Koit Mägi, kelle süles pooleaastane Coopy. Laual on näha Terminali kinkekaart. FOTO: Kalev Annom
TELLIJAAUHIND > Võrumaa Teatajas tellijaauhindade järjekordne loosiauhind viis meid Saarva tallu Nilbõ külla, kus elab kauaaegne kaubandustöötaja ja kaupluste juhataja Elvi Torp, kellele tellis meie ajalehe lapselaps Kaja Mägi.
 
Elame keset küla
 
„Meie talu on keset küla ja sellest on raske mööda sõita,” juhatas Kaja Mägi, kuidas tulla Terminali loosivõitu üle andma. Tõsi, Saarva talust ei saa mööda sõita, sest hooned säravad tuledes ja teevad isegi pahuravõitu talveilma helgemaks.
 
Vanaema Elvi Torp kiidab noori, kes on talu korda teinud ja kaunistanud. „Koit Mägi juhib ehitusfirmat ja kaunistas ära ka hooned, noored on tublid ja tunnen nendest  rõõmu ja muidugi ka Kärolist, Kennetist ja Kretest - olen ju kolmekordne vanavanaema,” seletab äsja 83. sünnipäeva pidanud Elvi Torp, kes on ummusel ajal töötanud Võru  niinimetatud Suures poes, mis asus praeguse linnavalitsuse esimesel korrusel ja Nöörima poes ja Keldripoes.
 
Ilusaid jõule!
 
Tellijaauhindade loosiratas jätkab pöörlemist! Kauneid jõule kõigile Võrumaa Teataja tellijaile ja lugejaile ning kirjakandjaile, kes ilmale vaatamata meie ajalehe postkastidesse viivad! 

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD