FOTOD: Koolitants tõi kokku majatäie tantsuhuvilisi

Tants „Keemilised elemendid”, Võru Tantsukeskus, juhendaja Andre Laine, tunnustuspreemia  „Visuaalne mõjuv tervik”. FOTOD: AIGAR NAGEL

Üleeile oli kultuurikeskus Kannel erinevas vanuses tantsijate päralt. Toimus Koolitants 2023 Võru- ja Põlvamaa tantsupäev. Sündmuse eesmärki selgitas korraldaja Eesti tantsuagentuuri kommunikatsioonijuht Kaisa Kattai: „Koolitantsu eesmärk on esile tuua laste ja noorte tantsuharidust ning seada fookusesse erilisi hetki.

Tants „Vanamees hüppas üle pommi …”, Võru tantsukeskus, juhendaja Andre Laine.  Kava pälvis tunnustuspreemia julge esituse ja ägeda kambavaimu eest. FOTOD: AIGAR NAGEL

Toimuvad maakondlikud ja piirkondlikud tantsupäevad, mis päädivad suurejoonelise lõppkontserdiga teatris Ugala, kus saab kokku suur tantsuperekond üle Eesti, et jagada tantsurõõmu, loovust ja jutustada läbi loomingu teemadest, mis meid kõiki puudutavad.”

Võimlemisklubi Janika Võru, tants „Ei huvita”, juhendajad Eliise Abel ja Tea Kõrs. FOTOD: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD