Autovaruosade pood nagu market – lahti seitse päeva nädalas

Esikoha pälvinud Raunex Kose tee 1a.  Pildil Tõnu Lanukopli (vasakult), Maarika Lehtna  ja Marko Saare. Fotod: KALEV ANNOM

Võrus kipub poodide pealinna nimi aeg-ajalt ikka kummitama ja on isegi arvutatud, mitu inimest ühe poe kohta või mitu ruutmeetrit poepinda ühe linnaelaniku kohta tuleb. Teiselt poolt on arutletud, et kas poed peaksid ikka olema seitse päeva nädalas lahti.

Autopood nagu market

Kose tee 1a autovaruosade pood Raunex avaldas hiljuti Võrumaa Teatajas reklaami, kus anti teada, et pood on lahti ka pühapäeviti!

Poe juhataja Marko Saare ütles, et tegelikult on pood seitse päeva nädalas lahti juba alates koroonaviiruse tagasitõmbumisest saati ehk alates juulist 2021.


Palusime lugejate abi, et selgitada välja parim autovaruosade pood, pingerida kujunes tänu sadadele ja sadadele vastajatele selliseks.        

Autovaruosade poodide edetabeli koostamisel osales 732 inimest. Täpsustuseks, et Avengeri all on mõeldud Vilja tänav 43 asuvat kauplust ja Fixus on Kagu Auto Räpina mnt 9a.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD