Võrumaa Teataja lugejad hoolivad oma linnast

Vilja tänava elanikud leiavad, et raskeveokid lõhuvad  ilusa tänava ära. FOTOD: Kalev Annom

LUGEJA MURETSEB > Neljapäevases ajalehes andis Risto Aim linnavalitsuse linnamajanduse osakonnast teada, et tänavakoristust alustatakse 13. aprillil ja nii ka oli.

Üks Vilja tänava elanik tundis muret aga konkreetselt umbes 1,5kilomeetrise Vilja tänava olukorra pärast, mille põhjuseks olevat raskeveokid, mis tänavat kasutades ka seda lõhuvad.

 „Raskeveokite all vajuvad kaevukaaned, millest mõned juba ülesõidul „pauguvad” ja see häirib eriti öösiti. Teekattese hakkavad tekkima esimesed augud ja see kurvastab väga, sest tänav sai väga korda tehtud ainult mõned aastad tagasi,” rääkis murelik lehelugeja ja lisas, et endise Selveri parkla on vahepeal vallutanud võimsad veokid.

Vilja 8a juures on diagonaalselt üle sõidurea neli kaevukaant, millest üks  (paremalt teine) teeb metalselt terava ja häiriva paugu, kui raskem auto sellest üle sõidab. Fotod ja video: KALEV ANNO

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD