Festivali majas peeti džungliteemalist trennipidu koos Eesti suurima jumpingu maratoniga

Pühapäevane päev tõi džungliteemalisse Festivali majja nii uusi tulijaid kui ka püsikliente. Esireas osa Fookuse kollektiivist, treeningpäeva korraldajad ja treenerid. Tagaplaanil Eesti esimesest jumpingu maratonist osavõtjad. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud aasta oktoobrikuus pidas kohalik treeningustuudio Fookus Festivali majas oma esimest treeningpäeva. Juba siis aimati, et nii kaasakiskuv sündmus ei saa jääda järjeta. Pühapäeval kogunesid liikumishuvilised ja treenerid meilt ja mujalt taas Festivali majja, et pidada maha üks vägev trennipidu koos Eesti suurima jumpingu maratoniga, ainulaadse POUND Unpugged ja Animal Flow jooga treeningutega. Peale selle olid üles seatud pop-up kohvik, poed, pildistamisnurk, NOCCO Challenge ala, patsipunumisnurk ja palju muud teemakohast.

Meilt ja mujalt

Pühapäevase trennipäeva sisustasid kohalikud treenerid ja ka mujalt tulijad. Jumpingu maratoni vedasid Fookuse juhataja ja treener Kristiina Rauba, kohalik jumpingutreener Inga Fatejeva ning treener Kaisa Edenberg Tallinnast. Zumba-peo tõmbasid käima Kristiina Rauba, Kaisa Edenberg ning Keiu Odras Tartust. POUND Unplugged treening ja Vinyasa Flow džungli eri joogatreening toimusid erakordselt live-trummide saatel. Esimest juhendasid Kristiina Rauba ja Keiu Odras ning joogat juhendas kohalik treener Laura Kuklase. Nii nagu treenerid olid pärit Eestimaa erinevatest paikadest, külastas trennipidu ka mujalt pärit liikumishuvilisi. „Peale kohalike osalejate tuldi meie juurde ka näiteks Elvast ja Tartust, mis oli nii tore,” on Kristiina Rauba tänulik.

Liikumine ühendab

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD