Võrumaa kutsehariduskeskuses õpivad Eesti Noored Meistrid

Noore Meistri kutsevõistlused on täies hoos, kuid juba praeguseks on Võrumaa kutsehariduskeskuse õpilased koju toonud mitu kuldmedalit. Mehhatroonikute erialal esikoha saavutanud Kevin Lindlaan (vasakult), Rasmus Lepik, mehhatroonika kutseõpetaja Viktor Dremljuga, teeninduse valdkonna juhtivõpetaja Viibeke Turba, majutusteeninduses esikoha saavutanud Sandra Tiganik, tisleri erialal esikoha saavutanud Oskar Abel ja puiduvaldkonna kutseõpetaja Tiit Raik. Foto: AIGAR NAGEL

Tänavused Noore Meistri kutsevõistlused on täies hoos ja paljud eestimaalased on mitmesuguste erialade meistrite väljaselgitamisele ekraani vahendusel kaasa elanud.

Võrumaa kutsehariduskeskus osaleb sel aastal kokku kaheksal võistlusel, millest viis on praeguseks juba ära olnud ja kolm veel tulemas. Viiest seni toimunud võistlusest on Võrumaa kutsehariduskeskuse õpilased saavutanud kolmel esikoha. Parimateks osututi majutusteeninduse, mehhatroonikute ja tislerite kutsevõistlusel. Mehhatroonikute tulemus oli sealjuures perfektne, sest nopiti sada punkti sajast.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD