Võrumaa suurperede liidule koguti Haanja rahvatriatlonilt 300 eurot

22. augustil toimus taas Haanja rahvatriatlon. Triatlon toimub tänu ühele suurele-suurele sõpruskonnale, kes rõõmuga panustavad ürituse toimumisse.

Korraldamise piire hoivad sõbrad Aare Eiche (Haanja Suusaklubi), Anno Veider (Embach Ehitus) ja Olev Reinmägi (Lukuproff).

Kui nad osaleksid meeskondlikus triatlonis, siis oleks alad jagatud järgmiselt: Olev ujub, Anno sõidab ratast ning Aare jookseb. Kuid Haanja triatlonil ei olnud neil mahti võistelda, nad peavad tegema kõike seda, mis just vaja on: puhastama vaipa, vedama vett või turvama ujujaid jne. Kui neilt küsida, miks nad seda triatloni korraldavad, ilmselt nad vastavad, et kui ise ka aru saaks …  Eks on see ikka hasart, mis sütitab. Pakkuda harrastussportlastele ja tulevikulootustele lahedat, mugavat ja väljakutsuvat võistluskogemust keset kaunist Eestimaa loodust ning aidata neid, kellel seda vaja on.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD