Kuumad ilmad innustavad lihagrillidele kuuma andma

Mulgi Lihakarni Võru kaupluse töötajad Anneli Oeselg (vasakul) ja Maarika Raiesmaa hoidsid pühade ajal rahva lihavarud parajas suuruses. Foto: AIGAR NAGEL

Mulgi Lihakarni Võru kaupluses läksid lihapoeketi juhataja Tõnis Viili sõnul pühade eel kenasti kaubaks kõik nende pakutavad suvetooted. Ta toob müügihittidena esile šašlõkid, grill-lihad ja grillvorstid. „Jaanipäev on grillimise aeg ja eesti rahvas on grillirahvas,” muheleb Viil.

Jaagumäe poeketi juht Taimar Timmi nendib, et rahvas on pöördunud tagasi oma juurte juurde – sel aastal andis tooni ise toorlihast šašlõki marineerimine. Talunik näeb selle trendi taga ka suurt hinnavahet toorliha ja valmistoodangu vahel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD