Võru abilinnapea Raul Tohv armastab näha töö tulemust

Üle poole aasta abilinnapeana ametis olnud Raul Tohvi vastutusalasse kuulub nii elamu- ja kommunaalmajandus kui ka teede ehitamine ja korrashoid. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud aasta 24. novembril asus Võru abilinnapeana ametisse Raul Tohv. Nüüdseks näeb ta, et sisseelamine läks kiiresti. „Linnamajanduse osakonnas on targad ja töökad inimesed, kes aitasid kiiresti ree peale. Siiski kulub veel aega õppimaks, kuidas asju paremini lahendada,” möönab Tohv.

Üks mees 13 valdkonna peal

Üle poole aasta abilinnapeana ametis olnud Raul Tohvi vastutusalasse kuulub nii elamu- ja kommunaalmajandus kui ka teede ehitamine ja korrashoid. Peale selle hoiab ta silma peal ka kalmistumajandusel ning on esimene mees, kelle poole kriisi korral pöörduda tasuks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
Väga mõistlik soov. Tulemus ongi äkki töö eesmärk.Juba Võrus Sotside kantsis. Vahutaja pADAR pange tööle

!
  +1
Tänavate alt välja kougitud kruusa ja killustiku mägi kerkib Maximarketi taga
  +5
võru avaturul pole võimalik osta , suured porilombid vihmaga ja kuuma ilmaga tolmab.!!! Paviljon ehitatud, aga pooltühi. Omanik kui ei viitsi tegelda platsi korrastamisega, siis peaks linnavalitsus sekkuma. Õudne oli laup.vaadata,kuidas autod keset platsi porilompidest läbi sõitsid, müügitegevus kõrval!!!
  -2
need ringristmikud lagunevad vörus peaks korda tegema

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD